Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kan HTC's næste Aero-topmodel se ud

Sådan kan HTC's næste Aero-topmodel se ud

En designer har givet et kvalificeret bud på, hvordan HTC's næste store sats med navnet Aero kan ende med at se ud. Se de flotte konceptbilleder her.

Sådan kan HTC Aero se ud. I hvert fald hvis det står til designeren Hasan Kaymak.
Sådan kan HTC Aero se ud. I hvert fald hvis det står til designeren Hasan Kaymak.

Der er op til store produktlanceringer af smartphones - typisk med iPhones - en tendens til hos designere at lave konceptbilleder for, hvordan telefonerne ender med at tage sig ud.

Det gælder også for den kommende topmodel fra HTC, som indtil videre går under kodenavnet Aero. Det er smartphonen, som skal gøre op med dårlige salgstal og regnskaber for taiwanske HTC og som skal understrege, at HTC ikke er færdig i smartphonebranchen.

Læs også: HTCs anden topmodel i år kaldes Aero

Oplysningerne om Aero-topmodellen er fortsat sparsomme. Faktisk vides det kun, at den får den kraftige Snapdragon 820-processor og at den bliver en realitet i oktober måned som lovet af HTC-direktøren.

Det afholder dog ikke designeren, Hasan Kaymak, fra sit eget firma fra at give et bud på, hvordan designet for HTC-topmodellen bliver. Konceptbillederne tager afsæt i det design, som tipsteren, Evleaks, delte på Twitter før lanceringen af HTC One M9.

Det væsentligt anderledes design fra den ofte pålidelige Evan Blass skruede godt og grundigt op for forventningerne til One M9. Tipsteren tog dog fejl, da HTC skuffede med et design noget nær identisk med forgængerne. Forventningerne er derfor, at den helt store visuelle overhaling i stedet kommer med denne Aero-topmodel.

Læs også: HTC's næste "Aero"-topmodel får innovativt kamera

BoomSound-højttalerne er stadig at finde, men skubbet helt ud mod toppen og bunden af fronten, som er fuldstændigt dækket af en glasoverflade. Rammen rundt om HTC-mobilen på konceptbillederne er skarp i stil med iPhone 5 og 5s og er noget anderledes end hvad der ses på HTC's nuværende smartphones.

Om designeren viser sig at få ret i, hvordan HTC Aero kommer til at se ud, vil vise sig, når smartphonen ser dagens lys i løbet af oktober måned. Indtil da kan du nyde de flotte billeder i galleriet ovenover.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies