Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kan iPhone 7 og iPhone 7 Pro komme til at se ud

Sådan kan iPhone 7 og iPhone 7 Pro komme til at se ud

Ud fra de mange seneste rygter har en designer skabt nogle meget detaljerede 3D-modeller af, hvordan iPhone 7 og iPhone 7 Pro kan ende med at se ud.

Foto: Martinhajek.com

Der har traditionen tro floreret et væld af forskellige rygter om den kommende iPhone 7 og de forskellige varianter - en Plus- og en Pro-variant, og det er ikke altid helt nemt at blive klog på de ofte modstridende oplysninger og billeder.

Den velkendte designer Martin Hajek har i flere år specialiseret sig i at skabe 3D-modeller af kommende iPhones i særdeles høj kvalitet, og selv om han heller ikke endnu kan vide sig sikker på det endelige design, har han alligevel gjort forsøget - og et kvalificeret et af slagsen.

Læs også: Ny salgsrekord med iPhone 7 lurer under overfladen

Ud fra de seneste rygter har han skabt en masse 3D-modeller af den almindelige iPhone 7 samt den nye iPhone 7 Pro, der også ventes at komme. Umiddelbart er der ikke de helt store forskellige at spotte fra de tidligere iPhones, men et nærmere kig på detaljerne afslører visse ændringer.

Mest bemærkelsesværdigt er nok kameraet, der fortsat stikker en lille smule ud fra bagsiden (modsat nogle tidligere rygter og billeder), men der er ikke længere en skarp metalkant rundt om linsen. Lige som en tidligere tegning har vist, får iPhone 7 Pro – lige som iPhone 7 Plus – et dual-kamera på bagsiden. Kameraet buler her ud på samme måde, men er naturligvis bredere, da der er kommet en ekstra linse til.

Foruden kameraerne ses også de ændrede antennelinjer, hvor der over de seneste lækkede tegninger og spionfotos rent faktisk ser ud til at være helt enighed om, hvordan de kommer til at se ud. Antennelinjerne er fortsat placeret samme sted i højden, når man kigger fra siden, men kommer nu til at følge toppen og bundens linjer, sådan at de ikke umiddelbart kan ses bagfra, men kun oppe- og nedefra.

Læs også: Rygte: iPhone 7 får dobbelt op på RAM og lagerplads

Sidst, men ikke mindst, tror iPhone-designeren også på de mange rygter, der har floreret om, at Apple skrotter minijack-porten i iPhone 7 for i stedet at føre lyden ud igennem Lightning-porten. Lige som det ses med nogle af de andre tegninger af iPhone 7 Plus, ser Apple dog ikke ud til at udnytte muligheden for at indsætte en ekstra højttaler i bunden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies