Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kommer Microsofts nye wearable til at se ud

Sådan kommer Microsofts nye wearable til at se ud

Microsoft arbejder på en afløser til deres Band-wearable med et opgraderet finish. Se den her.

Microsoft vil holde et kæmpe-event i oktober og nyligt lækkede fotos tyder på at IT-kæmpen fra Redmond, Washington vil lancere mere end telefoner og tablets denne dag.

Den spanske blog microsoftinsider.es viser nemlig såkaldte ’renders’ af en enhed som Microsoft kalder ’envoy’. De lækkede fotos, som skal tages med et gran salt, ligner en slankere udgave af Microsofts Band-wearable, men denne gang med en mere metallisk finish.

Se også: Microsoft Band - vores første kig

Displayet er samtidig buet og vækker associationer til Samsungs Gear Fit wearable, altså en motions-tracker med sport og self-tracking for øje. Den vil virke i samspil med Microsoft Health og understøtte både Android-, iOS- og Windows-enheder.

Som i den forrige Band ses en integreret pulsmåler og den innovative låsemekanisme som let kan klipses af og på.

Det oprindelige Microsoft Band nåede aldrig til Danmark, men det kommende Band ventes at få debut uden for hjemlandet USA og vil debutere i Europa i Storbritanien, Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland.

Endegyldig pris og tilgængelighed er ikke oplyst, men flere informationer vil formentlig være tilgængelige når Microsoft event løber af staben den 6. oktober.

Læs også: Microsoft inviterer til event: Nye Lumia-smartphones på vej

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies