Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan kunne iOS se ud på en 4,7” iPhone 6

Sådan kunne iOS se ud på en 4,7” iPhone 6

Hvis den formodentlige iPhone 6 bliver opskaleret til 4,7”, så kan denne video give en ide om, hvordan det ser ud.

Rygterne om Apples kommende iPhone 6 har floreret i en rum tid, og de fleste forstærker spekulationerne om, at Apple vil bringe skærmstørrelsen op til 4,7”, og desuden lancere en endnu større model senere på året. 

iPhone 6 kommer til august - tidligere end forventet

Seneste rygter har desuden også afsløret, at Apple vil bruge en skærmopløsning på 960 x 1704 pixels til skærmen på 4,7”. Det helt særlige ved den kombination er forbindelsen til Apples nuværende 4” displays med opløsning på 640 x 1136 pixels. Det er nemlig 1,5 gange større og muliggør derfor en opskalering af iOS, så styresystemet og apps vil fungere som nu. Indholdet vil naturligvis skulle tilpasses den højere opløsning fra Apple og 3.partsudviklere. 

iPhone 6 med safirglas får nyt håb

Vi skal for en god ordens skyld pointere, at skærmstørrelse og opløsning ganske vist stadig er spekulationer, men hvis det holder stik, og Apple blot opskalerer iOS til 4,7”, så har 9To5Mac lavet en lille video, der viser hvordan det kunne se ud. Den falske iPhone 6, som fremgår i videoen herover, er faktisk en modificeret Moto X. Den kommer nemlig med et 4,7” display, der lægger sig tæt op af de lækkede informationer vi hidtil er stødt på vedrørende iPhone 6. 

Kilde: 9To5Mac

 

 

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies