Sådan kunne iOS se ud på en 4,7” iPhone 6

Hvis den formodentlige iPhone 6 bliver opskaleret til 4,7”, så kan denne video give en ide om, hvordan det ser ud.

Sådan kunne iOS se ud på en 4,7” iPhone 6

Rygterne om Apples kommende iPhone 6 har floreret i en rum tid, og de fleste forstærker spekulationerne om, at Apple vil bringe skærmstørrelsen op til 4,7”, og desuden lancere en endnu større model senere på året. 

iPhone 6 kommer til august – tidligere end forventet

Seneste rygter har desuden også afsløret, at Apple vil bruge en skærmopløsning på 960 x 1704 pixels til skærmen på 4,7”. Det helt særlige ved den kombination er forbindelsen til Apples nuværende 4” displays med opløsning på 640 x 1136 pixels. Det er nemlig 1,5 gange større og muliggør derfor en opskalering af iOS, så styresystemet og apps vil fungere som nu. Indholdet vil naturligvis skulle tilpasses den højere opløsning fra Apple og 3.partsudviklere. 

iPhone 6 med safirglas får nyt håb

Vi skal for en god ordens skyld pointere, at skærmstørrelse og opløsning ganske vist stadig er spekulationer, men hvis det holder stik, og Apple blot opskalerer iOS til 4,7”, så har 9To5Mac lavet en lille video, der viser hvordan det kunne se ud. 

Den falske iPhone 6, som fremgår i videoen herover, er faktisk en modificeret Moto X. Den kommer nemlig med et 4,7” display, der lægger sig tæt op af de lækkede informationer vi hidtil er stødt på vedrørende iPhone 6. 

Kilde: 9To5Mac

 

 

 

Sagens videre forløb

Tematikken slutter ikke her. mobilsiden kunne ikke lade være. 10/5/2014 gik redaktionen videre og fulgte op med sagen om iPhone 6 kommer til august – tidligere end forventetKlik her for at åbne artiklen.. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.