Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan livestreamer du Apples iPhone 7 event i aften [OPDATERET]

Sådan livestreamer du Apples iPhone 7 event i aften [OPDATERET]

Apples længe ventede afsløring af iPhone 7 finder sted i aften, og du kan livestreame eventen hjemmefra. Se her hvordan.

Foto: Apple.com

Ventetiden er snart ovre. I aften klokken 19:00 dansk tid skyder Apple den store, årlige ’Apple Special Event’ i gang i hjemstaten Californien. Her er det naturligvis iPhone 7, der bliver aftenens helt store nyhed, og som altid kan du følge med hjemmefra.

Apple har i år oprettet denne side, hvorfra du kan livestreame eventen, når den begynder klokken 19:00 dansk tid. Det kræver dog, at du benytter enten Apple-produkter med Safari-browseren eller Microsofts Edge-browser, før du kan se med, da Apple begrænser adgangen til visse enheder og browsere.

Læs også: 12 nyheder som Apple iPhone 7 vil byde på

Hvis du vil livestreame via Apples hjemmeside, skal din computer eller smartphone leve op til nedenstående krav:

  • iPhone, iPad eller iPod touch med Safari med iOS 7.0 eller nyere,
  • Mac med Safari 6.0.5 eller nyere med OS X v10.8.5 eller nyere eller
  • PC med Microsoft Edge med Windows 10 eller
  • Apple TV (2. eller 3. generation) med software 6.2 eller nyere eller på Apple TV (4. generation)

Som tidligere kan du dog også livestreame Apples iPhone-event via den populære videoafspiller VLC media player - uanset om du bruger en computer eller smartphone. VLC kan nemlig åbne netværksstreams, så du ikke behøver at se med fra Apples hjemmeside. I de foregående år har linket været nedenstående, men det kan endnu nå at ændre sig.

Viser linket sig derfor ikke at virke, vil det straks blive opdateret, så snart videoen bliver tilgængelig. Den foreløbige URL-adresse til netværksstreamen er følgende:

OPDATERET 18:50:
http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=

Disse to trin skal du følge, hvis du vil se Apples event fra programmet VLC.
Disse to trin skal du følge, hvis du vil se Apples event fra programmet VLC.
Foto: Mobilsiden.dk

Sådan ser du Apples event fra VLC

Hvis du er på en computer, skal du blot åbne VLC og klikke på ’Medier’ i venstre hjørne, hvorefter du vælger ’Åbn netværksstream’. Alternativt kan du på Windows bruge genvejen CTRL + N eller på Mac ⌘ + N. Herefter er det blot at kopiere ovenstående link og indsætte det i tekstfeltet, hvorefter du klikker ’Afpil’.

Videoen bør nu afspille. Hvis ikke er det enten fordi du er for tidlig på den eller fordi linket ikke virker, og det vil derfor straks blive opdateret så snart et nyt bliver tilgængeligt.

Hvis du ikke føler for at bruge cirka to timer på at se Apples event i aften, er Mobilsiden naturligvis også klar med den fulde dækning af alle nyhederne fra aftenen.

Læs også: Apple Watch 2 får et 36 % større batteri

Ved Apples event ventes den amerikanske producent at løfte sløret for, ikke overraskende, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, hvor der også kommer endelige udgivelsesdatoer for de opdaterede fire styresystemer, som Apple afslørede ved WWDC tidligere på året: iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 og tvOS.

I den forbindelse er afsløringen af Apple Watch 2 bestemt heller ikke usandsynlig, men der er stadig den mulighed, at Apple først afslører det senere på året.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies