Sådan ødelægger du et Apple Watch

For at ødelægge dit nyindkøbte Apple Watch skal der mere end et uheld til. Se hvad der kan ødelægge uret i denne video.

Sådan ødelægger du et Apple Watch

Traditionen tro bliver nye produkter testet på alle tænkelige måder i skøre YouTube-videoer. Apple Watch er bestemt ikke nogen undtagelse efter at have taget del i en ny uvidenskabelig video, der viser, hvor meget Apple Watch kan holde til, før det bukker under.

Læs også: Avis tester Apple Watch på alle ledder og kanter

Det er hjemmesiden cnet, der har været i butikkerne for at få fingrene i et af Apples nye ure. I et køkken udsætter værten uret for mulige hverdagssituationer, mens andre er knap så sandsynlige.

Apple Watch
Rindende vand fra vandhanen lader ikke til at forstyrre elektronikken i Apple Watch.

Klarer en tur under vand

Først ryger Apple Watch en tur under vandhanen efterfulgt af at blive tabt ned i en gryde fyldt med vand.

Som demonstreret i en tidligere video sikrer IPX7-certificeringen, at uret kan holde i 30 minutter under vand i op til 1 meters dybde. Derfor er det heller ikke nogen sag for uret at ligge i gryden med vand.

Apple Watch
Apple Watch får en tur med både rivejern og kniv.

Rivejern og kniv – intet problem

Bagefter følger en hård omgang med to forskellige rivejern – et traditionelt og et håndholdt. På trods af at blive revet langs disse som var det en grøntsag sker der ikke noget takket være glasskærmen af IonX-typen.

Et par slag og et forsøg på at lave ridser med en køkkenkniv efterlader heller ingen skader på uret.

Apple Watch
Selv ketchup, sennep, nutella og rødvin får uret en tur af.

Ketchup, nutella og rødvin er ingen sag

Nu skifter videoen karakter i retning af det mindre seriøse. Det gælder nu en lang række af madvarer, som IPX7-certificeringen også sikrer mod.

I en bakke hældes intet mindre end rødvin, ahornsirup, sojasauce, ketchup, sennep, jordnøddesmør afsluttet af nutella over uret, men efter endnu en tur under vandhanen er der kun et par små spor tilbage af dette – og uret virker fortsat helt, som det skal.

Apple Watch
Kogende vand viser sig at volde uret problemer, men kun for en kort stund.

Kogende vand giver problemer

Når vand i stuetemperatur ikke kan slå uret ude af kurs, kan kogende vand det til gengæld. Uret begynder efter nogle minutter med at genstarte uafbrudt og kommer også med en advarsel om, at det overopheder – lige som det er tilfældet med en iPhone.

Læs også: Apple Watch Sport udsættes for stor ridsetest

Da Apple Watch vender tilbage til en normal temperatur igen, er det fuldt ud funktionelt.

Apple Watch
Sådan ender Apple Watch med at de ud, efter en støbejernsgryde lander oven på det.

Apple Watch møder endelig sin overmand

De foreløbige tests har ikke sat nogle spor på Apples nye ur, så værten i videoen tager nu mere drastiske metoder i brug. Uret tabes 7 gange ned på gulvet og bliver også trampet til med store sko adskillige gange. Atter er uret helt uskadt.

Læs også: Beyoncé viser eksklusivt Apple Watch Edition i guld frem

Det sætter en sidste test dog en stopper for. Uret møder nu sin overmand, som er en stor og tung støbejernsgryde, der lander oven på glasforsiden. Det pres holder glasset dog ikke til, hvilket resulterer i en fuldstændig splintret skærm. Det er altså indtil videre opskriften på at få uret til at gå itu.

Nedenfor kan du se den skøre video fra hjemmesiden cnet, hvor uret ender med at give op efter utallige forsøg.

Mere nyt om Apple

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 27/4/2015 gik vi videre med en vinkel omkring Avis tester Apple Watch på alle ledder og kanter – Klik her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..