Sådan sætter du iPhone op til TDC

Som modsvar til mandagens kritik, har TDC lavet en online guide til, hvordan TDC-kunder kan få internet og e-mail på iPhone

Sådan sætter du iPhone op til TDC

TDC har sørget for, at deres kunder nu kan bruge iPhone til internet og e-mail. Det fortæller teleselskabet i dag i en pressemeddelse.

 – “Vi tager nu alle iPhone-brugere ved hånden, og fortæller enkelt og forståeligt, hvordan de kan sætte deres yndlingsgadget op til TDC’s mobilnet,” siger Jesper Theill-Eriksen, der er direktør for TDC’s mobilforretning.

Brugerne kan få hjælp via en online guide, som ligger på TDC’s hjemmeside. Samtidig er der samlet en FAQ-liste, som kan hjælpe brugerne med at blive klogere.

TDC blev mandag hængt ud, da det blev hævdet, at de blokerede for iPhone-brugere. Den beskyldning kom på baggrund af, at TDC ikke kunne hjælpe med blandt andet internetopsætningen til iPhone.

TDC’s online guide til iPhone-brugere:

 – Sådan opsætter du iPhone på TDC’s netværk

Læs mere om iPhone-konflikten:
 – TDC: Vi blokerer ikke iPhone

Seneste nyt

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden gik videre med sagen. 19/1/2009 blev fortællingen ført videre med historien; TDC: Vi blokerer ikke iPhoneKlik her for at læse artiklen.. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..