Sådan ser CyanogenMod ud på OnePlus One telefonen

Det første kig på CyanogenMod med justeringer af låseskærmen foretaget af OnePlus.

Sådan ser CyanogenMod ud på OnePlus One telefonen

OnePlus har det meste af året været gode til at tease for deres kommende smartphone, men indtil nu har det været uvist hvordan de har tænkt sig at modificere CyanogenMod styresystemet for at sætte deres eget præg på det.

– Entutiastflagskib bliver overraskende billig

Denne CyanogenMod version med rødder i Android KitKat har tilnavnet CyanogenMod 11S. Det afsluttende “S” indikerer sandsynligvis at der er tale om en version hvor OnePlus har foretaget nogle justeringer.

Blandt andet kan det ses at låseskærmen er tilrettet så den sædvanlige slider til oplåsning ikke er til stede, man kan stadigvæk se klokken, datoen, vejret, batteriniveau og beskeder. Forhåbentlig kan man også tilgå specifikke applikationer ved at swipe på forskellige måder uden at der er behov for at installere en ny launcher.

Billedet til højre viser at der er tale om virtuelle knapper (i modsætning til fysiske) i bunden og at dette styresystem er beregnet til en model med navnet “One”.

OnePlus One lanceres officielt den 23 april.

Kilde: Engadget

Efterfølgende nyt

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden gik et skridt videre. 1/4/2014 kom der flere nuancer om emnet med historien om OnePlus One processor opgraderet fra Snapdragon 800 til 801 – Næste artikel om temaet finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.