Sådan ser den nye gratisudgave af Spotify-appen ud

Nye billeder viser, at brugere, som anvender den gratis udgave af Spotify, får mulighed for at afspille sange enkeltvis ligesom Premium-kunder.

Sådan ser den nye gratisudgave af Spotify-appen ud

Hvis du bruger gratisudgaven af Spotify, er det snart slut med kun at lytte til playlister for at høre det musik, du godt kan lide. Uden et premium-abonnement er det nemlig ikke muligt at afspille specifikke sange fra søgeresultater og playlister, da man kun kan lytte til musik via ”shuffle play”-knappen – altså hvor alle sange blandes tilfældigt.

Læs også: Medie: Gratis-versionen af Spotify får flere funktioner

Nye billeder, som The Verge er kommet i besiddelse af, bekræfter den historie, som Bloomberg offentliggjorde i sidste uge – nemlig at gratisbrugere får flere funktioner.

Spotify
Foto: Theverge.com

Spotify on demand

Ovenstående skærmbilleder viser en ændret brugerflade for kunder uden premium. Det første billeder viser skærmen, når man søger efter sange eller kunstnere. Her er der foretaget små ændringer. Blandt andet er menupunkterne ”Browse” og ”Radio” fjernet, mens der er tilføjet ”Premium” for at opfordre flere gratisbrugere til at opgradere til premium.

Selve skærmen, når man afspiller sange, er også ændret. Først og fremmest fremgår det netop af teksten ”play on demand”, at man kan afspille de sange, man har lyst til, men de enkelte album-covere er også opstillet anderledes.

Læs også: Spotify arbejder på lille streamingenhed til bilen

Også skærmen, når man søger, er ændret en hel del. I stedet for bare at se et søgefelt og de seneste søgninger er der nu en række kasser, hvor man kan vælge blandt Charts, New Releases og forskellige generer. Der er tale om de bokse, som i den nuværende udgave af Spotify ligger under fanen ”Browse”, som altså fjernes.

Den opdaterede Spotify-app ventes at blive præsenteret den 24 . april. Spotify har tidligere på måneden meldt ud, at man netop vil annoncere noget nyt denne dag, men der går også forlydender om, at den svenske musiktjeneste løfter sløret for en lille streamingenhed til bilen. Om den allerede er klar til at blive præsenteret, er dog endnu uvist.

Redaktionen har mere til sagen

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kørte videre med bolden. 10/4/2018 havde redaktionen fokus på en artikel omkring temaet Spotify arbejder på lille streamingenhed til bilen – Læs den her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.