Sådan ser du Samsung Galaxy S10 præsentationen

Den 20. februar afholdes Samsung næste Unpacked-event, hvor Galaxy S10 bliver lanceret. Men Samsung har også andre ting i ærmet.

Sådan ser du Samsung Galaxy S10 præsentationen

Fremtiden folder sig ud, skriver Samsungs reklamefilm for deres Unpacked-event. Et event der skydes i gang den 20. februar og byder på en nye modeller i Samsung Galaxy S-serien.

Det er efterhånden begrænset hvad der kan være tilbage af nyheder om Samsung Galaxy S10, men forhåntlig er der noget at glæde sig til. Men udover Galaxy S10 har Samsung også andre nye ting at vise frem. Der kommer måske en såkaldt foldbar telefon, et smartwatch, fitnessarmbånd og et trådløst headset. Alt dette kan du læse meget mere om her:

Samsung Unpacked-event: Galaxy S10 og foldbar smartphone

Samsung Galaxy s serien
Der er sket lidt siden 2010. Fra venstre: Galaxy S, Galaxy S4 og Galaxy S10+. Foto: Samsung

Samsung Unpacked: tid og sted

Samsungs Unpacked-event afholdes denne gang på to lokationer: London og San Francisco, California. Livestream af eventet starter klokken 20:00 dansk tid. Du kan følge med en eventet lige her:

Mobilsiden er med til Unpacked

Mobilsiden er inviteret med til eventet, hvor vi bedst muligt vil holde jer opdateret med nyhederne der bliver præsenteret.

Følg med på vores Facebook eller Instagram, hvor vi løbende holder jer opdateret.

Læs også: Samsung klar med 1 terabyte lagerplads til smartphones

Temaet er ikke slut

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 12/2/2019 fulgte vi historien op med historien om Nye videoer bekræfter tre kernefunktioner i Samsung Galaxy S10 – Den finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..