Sådan ser Windows 10 ud på en Android telefon

Udvalgte Xiaomi Mi 4 ejere i Kina har fået et Windows 10 Preview af Microsoft, se det installeret på Android telefonen her.

Sådan ser Windows 10 ud på en Android telefon

Microsoft har med Windows Phone haft svært ved for alvor at bide sig fast i mobilmarkedet, men nu kan noget tyde på at Microsoft virkelig forsøger at byde Google op til dans.

For nogle uger siden, kunne vi fortælle at Microsoft i et samarbejde med udvalgte Xiaomi-kunder havde sat gang i et projekt, der skulle installere Windows 10 på deres Xiaomi Mi 4 Android enheder.

Allerede nu er der dukket et par videoer op af Xiaomi Mi 4 ejere som har installeret Windows 10 på deres enheder. Det skal siges at der er tale om en tidlig udgave af Windows 10, men det er egentlig ganske imponerende hvor pænt styresystemet kører på en enhed som på ingen måde var tiltænkt Windows 10.

At lade folk erstatte Android Med Windows 10 kan være en alternativ indgang til smartphone markedet, hvis oplevelsen er behagelig nok skal der nok være folk som er interesserede i at afprøve det.

Kilde: Boy Genius Report

Historien slutter ikke her

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/3/2015 fulgte vi op med nyheden; Microsoft konverterer Android telefon til Windows 10 – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.