Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan streamer du Apples iPhone-event i aften

Sådan streamer du Apples iPhone-event i aften

Du kan se frem til en ny mini-iPhone, ny iPad Pro og flere nyheder i aftenens Apple-event. Se hvordan du streamer den her.

Foto: apple

I aften slår Apple atter dørene op og inviterer verdenspressen og offentligheden til at skue Apples nyeste elektroniknyheder.

Øverst på menuen er den længe rygtede mini-iPhone, indtil videre kendt som iPhone SE eller 5SE, en iPhone som vil byde på Apples nyeste features i et yderst kompakt format med en 4 tommer skærm.

Anden store nyhed er en ny iPad, der vil enten afløse den eksisterende iPad Air 2, eller placere sig som et mindre alternativ til iPad Pro.

Hvad Apple ellers vil byde ind med er usikkert, der peges dog på nye remme til Apples Watch og en mulig upgrade til Apples Macbook laptops. På softwaresiden vanker der nye versioner af både iOS, WatchOS og TvOS er alle gode bud.

Læs også: Apples event næste uge: det kan du forvente

Sådan streamer du eventet

Vil du se nyhederne ved selvsyn, skal du slå over på denne hjemmeside i aften kl 18.00 hvor livestreamingen vil foregå.

Streaming af eventet kræver dog den rette software og hardware. Vær opmærksom på, at Apples livestream kun kan ses, hvis du bruger Safari 6.0.5 til OS X 10.8.5 eller nyere, Safari til iOS 6.0 eller nyere eller en opdateret version af anden, tredje eller fjerde generation af Apple TV..

PC-brugere vil også kunne streame eventet, men kun hvis de benytter sig af Windows 7 eller 8 samt Edge-browseren og Windows 10.

Har du ikke Windows 7/8/10 eller nogen Apple-enhed kan du omgå Apples begrænsninger ved at hente en netværksafspiller som VLC og copy/paste linket fra dette netværks-stream.

Metoden er dog ikke bombesikker, da Apple kan muligvis ændre streamet denne gang.

Mobilsiden.dk vil naturligvis følge forestillingen tæt og rapportere om det seneste nyt fra Apple her på siden.

Se også: Så er det officielt: Apple inviterer til event om to uger

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies