Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan tjener du penge på mobilen

Sådan tjener du penge på mobilen

Kontanter i lommen, lover et firma bag en ny mobiltjeneste.

<strong>Fakta: </strong>For at sikre brugere ikke sletter beskeder fra Wooha uden at læse dem, udsendes jævnligt en aktiveringskode, der skal svares på - ellers deaktiveres kontoen hos selskabet.<br /><br /><strong>Link:</strong> <a title=Wooha.dk" />
Fakta: For at sikre brugere ikke sletter beskeder fra Wooha uden at læse dem, udsendes jævnligt en aktiveringskode, der skal svares på - ellers deaktiveres kontoen hos selskabet.

Link: Wooha.dk

Tjen omkring 400 kroner om måneden. Sådan lyder budskabet fra den nye tjeneste Wooha, der tilbyder mobilkunderne kontanter for, at modtage reklamer på mobilen.

- "SMS er et kedeligt medie. Derfor satser vi på billede- og video MMS, som giver en mere spændende oplevelse for både modtagere og annoncører", siger Per Buchard Hansen fra Wooha til Mobilsiden.dk

Brugerne kan forvente op til fem beskeder om dagen, og er de alle MMS med billede eller video bliver månedsprisen op til godt 400 kroner. Modtages reklame-SMS'er er gevinsten noget lavere.

Inden mobilejerne kan få penge, kræver det annoncører, hvilket Per Buchard Hansen ikke betegner som et problem.

- "Vi har været i kontakt med mange mediebureauer, som alle er positive".

Wooha forventer, at få 50.000 brugere på tre måneder. Der er ingen omkostninger forbundet ved, at være tilmeldt tjenesten.

Læs også:
 - Reklamerne indtager din mobil
 - Nyt mobilselskab giver gratis tale og sms for reklamer

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies