Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan vil Android-apps fungere på Chromebooks

Sådan vil Android-apps fungere på Chromebooks

Googles styresystem til laptops og desktops får mange nye muligheder med integrationen af Googles Play Store. Se dem udfolde sig her.

En lille app vil snart åbne et kæmpe univers af muligheder på Googles platform til bærbare: Googles Play Butik.

Med denne følger hele Android-universets millionvis af apps, hvilket mangedobler mulighederne for laptops baserede på det enkle og sikre ChromeOS.

Installation og afvikling af spil og apps fungerer som i Android, med fuld support af både funktioner og notifikationer. Visse features kræver dog, at din Chromebook har en touchskærm.

Se også:  Ikke alle Chromebooks får Android-apps - se listen her

Virker flydende

Spil som Clash of Clans, Need for Speed eller Hearthstone virker alle som de skal, og i demoen afvikles 3D-spil på flydende og overbevisende vis.

Se præsentationen fra Googles I/O udviklermesse nedenunder. Selve introduktionen starter omkring 5-minutters mærket og den egentlige demo starter ved 6:30.

Foto: Google

At få hele Android-økosystem til ChromeOS er en kæmpe appelsin i turbanen for Chromebooks der indtil videre har været begrænsede af deres begrænsede app-udvalg.

Dermed er Google bedre rustet til at true Microsoft Windows dominans i laptop og desktop-verdenen. I 2015 tegnede Chrome-styresystemet sig for bare 2,8 procent af det globale marked – en fremgang på 50 procent i forhold til året forinden.

Læs også:  Android apps og Play Store kommer til ChromebookForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies