Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan vil Google kapre iOS-brugere med Android 7.0

Sådan vil Google kapre iOS-brugere med Android 7.0

En ny feature i Android 7.0 Nougat vil gøre det nemmere at skifte fra iOS til Android

Nyeste skud fra Googles Android-stamme vil gøre det enklere at tage springet fra iOS over til Android.

En af de første brugere af Googles nye Android 7.0 Nougat til Nexus 6P, har bemærket, at opsætningsmenuen i Nougat giver en step-by-step vejledning i hvordan du overfører dine konti og apps fra en iOS enhed.

Funktionen er ikke ny, og eksisterer allerede i dag i blandt andre Samsungs og HTC’s smartphones. Googles implementering er dog lidt mere skrabet, da den kræver en del input fra brugeren og at alt indholdet fra ens iOS-enhed ikke bliver overført.

I stedet for at automatisere migrationen, henviser Android Nougats opsætningsmenu til en hjemmeside der vejleder i, hvordan du først skal overføre dine kontakter, film, fotos og musik over til Googles Cloud-tjenester som Google Fotos og Google Music via iOS-enheden.

Se også:  Android 7.0 Nougat: Opdateres min mobil - og hvornår?

Du vil heller ikke kunne overføre elementer som beskeder og mail-konti over kabel eller Wi-Fi som via Samsungs ’Smart Switch’ app. Disse skal opsættes manuelt via IMAP, POP3 og Exchange opsætning. Løsningen er derfor ikke nær så elegant som Samsungs eller HTC’s alternativer.

Apple introducerede i efteråret 2015 deres egen app til skift fra Android til iOS. Denne kan fuldautomatisere overførslen af kontakter, beskeder, fotos, videoer, bookmarks, mailkonti, kalenderaftaler samt de gratis apps som findes på begge app-butikker.

Læs også:  Android 7.0 Nougat ruller ud til de første telefoner

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies