Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan vil Huawei genvinde europæisk terræn

Sådan vil Huawei genvinde europæisk terræn

Mere marketing og større synlighed skal ifølge Huaweis chefer være med til at genvinde terræn i Europa og resten af verden.

Sidste år havde kinesiske Huawei et ambitiøst mål om at sende 60 millioner smartphones på markedet. Målet blev på ingen måde nået, da selskabet kun fik sendt omkring 32 millioner enheder ud til forhandlerne.

Nu har Huaweis chefer lavet en plan, der for alvor skal få Huawei tilbage, som en af forbrugernes foretrukne mærker, når det gælder smartphones.

Planen går i alt sin enkelthed ud på mere marketing og større synlighed.

Da Huawei i februar 2012 erklærede at de ville indtage det danske marked, var det planen at der ikke skulle være store marktingskampagner og reklamer. Kendskabet til selskabet og dets produkter skulle ske ved simpel omtale og mund-til-mund formidling.

Strategien holdt nok ikke helt og Huaweis CMO Shao Yang oplyser ifølge Engadget, at firmaet nu vil øge andelen af marketing og igen satse på at nå 60 millioner smartphones på et år.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Karsten Lerche Kjærby 26-04-2013 20:07:52

Hvordan kan overskriften været "Sådan vil Huawei genvinde europæisk terræn?" og i artiklen stå: " Nu har Huaweis chefer lavet en plan, der for alvor skal få Huawei tilbage, som en af forbrugernes foretrukne mærker, når det gælder smartphones." hvornår har Huawei haft større markedsandele end de har nu? Og hvornår har Huawei nogensinde været en af forbrugerne i Europas fortrukne mærker?

0 0
25-04-2013 12:03:09

Nå det kan påvises at de har flere tusind mand/kvinder til at cencurere Sina Weibo. så er det jo nærliggende at tro at der er en indbygget myndigheds "sniffer" i de kinesiske elektroniske produkter!

0 0
Malte 25-04-2013 09:28:14

Jeg skrev til dem og spurgte, om Ascend P2 vil blive solgt i Vietnam, og i givet fald hvornår. De skrev tilbage og sagde, at de ikke bestemmer, hvor deres produkter bliver solgt, men at jeg kan spørge en provider.

Lækker, brugerrettet service, n'est-ce pas?

Jeg forventer mig ikke meget af asiaterne. HTC er lige så ringe til at informere på en direkte email.

0 0

Om brug af cookies