Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan vil Huawei lokke danske kunder i butikken

Sådan vil Huawei lokke danske kunder i butikken

Kinesiske Huawei satser for alvor på det danske marked. Hastighed, byggekvalitet og batteri-effektivitet er blandt nøgleordene.

Huawei Honor 2.
Huawei Honor 2.

Danskerne efterspørger smartphones fra Huawei, og derfor vil den kinesiske producent løbende udvide sortimentet på dansk grund.

Sådan lyder løftet fra Huaweis nye landechef, Xiao Binbing, i et interview på Computerworld.dk.

Han har stor tiltro til, at firmaet kan få danskerne overbevist om at vælge en Huawei-mobil frem for eksempelvis Samsung eller HTC.

 - "For det første tror jeg, at det er produkternes ydeevne. For eksempel laver vi selv vores chipset i nogle af vores smartphones, så vi kan opnå en ret god performance i forhold til hastighed. Vi designer det selv, og det er der ikke så mange spillere i markedet, der kan gøre," fortæller Xiao Binbing.

Han tilføjer, at Huawei, har "nogle nøgle-kompetencer i forhold til at kunne lave telefoner af høj kvalitet", og at firmaet kan forbedre audio- og video-kvaliteten.

 - "Vi har også skabt en del innovation inden for batteri-effektivitet i smartphones," lyder det fra Xiao Binbing, som ikke kun vil konkurrere på kvalitet, men ligeledes på prisen.

Den danske afdeling åbnede i 2007. Der er i dag 25 medarbejdere fordelt på København, Aarhus og Aalborg.


Læs også:
 - Huawei D1 Quad XL kommer først til danskerne
 - Huawei D1 Quad XL – skuffende topmodel (mobiltest)
 - Huawei Honor 2 er officiel

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies