Sådan vil Huawei lokke danske kunder i butikken

Kinesiske Huawei satser for alvor på det danske marked. Hastighed, byggekvalitet og batteri-effektivitet er blandt nøgleordene.

Sådan vil Huawei lokke danske kunder i butikken

Danskerne efterspørger smartphones fra Huawei, og derfor vil den kinesiske producent løbende udvide sortimentet på dansk grund.

Sådan lyder løftet fra Huaweis nye landechef, Xiao Binbing, i et interview på Computerworld.dk.

Han har stor tiltro til, at firmaet kan få danskerne overbevist om at vælge en Huawei-mobil frem for eksempelvis Samsung eller HTC.

 – “For det første tror jeg, at det er produkternes ydeevne. For eksempel laver vi selv vores chipset i nogle af vores smartphones, så vi kan opnå en ret god performance i forhold til hastighed. Vi designer det selv, og det er der ikke så mange spillere i markedet, der kan gøre,” fortæller Xiao Binbing.

Han tilføjer, at Huawei, har “nogle nøgle-kompetencer i forhold til at kunne lave telefoner af høj kvalitet”, og at firmaet kan forbedre audio- og video-kvaliteten.

 – “Vi har også skabt en del innovation inden for batteri-effektivitet i smartphones,” lyder det fra Xiao Binbing, som ikke kun vil konkurrere på kvalitet, men ligeledes på prisen.

Den danske afdeling åbnede i 2007. Der er i dag 25 medarbejdere fordelt på København, Aarhus og Aalborg.

Læs også:
 – Huawei D1 Quad XL kommer først til danskerne
 – Huawei D1 Quad XL – skuffende topmodel (mobiltest)
 – Huawei Honor 2 er officiel

Fortællingen går videre

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 14/11/2012 kom den efterfølgende historie med et indlæg omkring 4G vokser i Danmark – hvad siger danskerne? – Følg det videre forløb her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..