Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan vil Sony Ericsson døbe nye mobiler

Sådan vil Sony Ericsson døbe nye mobiler

Sony Ericsson har haft travlt med nye mobiler, men nu står selskabet også klar med en hel ny måde, at navngive nye mobiltelefoner på.

Sony Ericsson havde en del nye telefoner, at fremvise til Mobile World Congress i Barcelona. En del spændende telefoner, som samtidig er starten på nogle nye produktserier.

Producenten har valgt, at ombygge deres navnesystem, så det ser anderledes ud.

Produktserierne, som det nye navnesystem gælder over, er C (Cybershort eller Camera), G (Generation Web), S (Snapshot) og W (Walkman). Efter bogstavet vil der komme tre tal. Det første viser om der er tale om high-end eller low-end mobil - det vil sige jo højere tal, jo flere og bedre funktioner.

Det næste tal står for, hvad nummer i serien det er - jo højere tal, jo nyere vil den være. Det vil også gøre plads til navne til efterfølgere.

Det sidste nummer i rækken beskriver formen. 0-2 vil blive candybar, 3-5 bliver slider, 6-8 klaptelefoner og 9 vil være til andre former.

Samtidig vil Sony Ericsson fjerne "i" efter produktnavnene. Den samme skæbne deler "a" og "c", som før beskrev, hvilket marked produktet ville blive lanceret til.

Lad os tage et par tænkte eksempler:

W917 ville blive en Walkman-telefon i high-end-klassen. Den ville være første i sin serie, og komme som klaptelefon.

G150 ville i stedet være en Generation Web med meget få funktioner. Det ville være en efterfølger til nogle forrige G100'ere, og den ville komme som candybar.

Det uvidst hvorvidt K-serien og P-serien vil blive påvirket af navnesystemet. Indtil videre er de udeladt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies