Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sådan virker notifikationer på Android Wear

Sådan virker notifikationer på Android Wear

En Google seniorudvikler forklarer kort (med billeder) hvordan notifikationer virker på et smartwatch med Android Wear.

Timothy Jordan, seniorudvikler ved Google har i et indlæg på Google+ delt lidt informationer om hvordan notifikationer vil virke på et ur der kører med Android Wear. Samtidig har han delt nogle billeder der viser hvordan det ser ud.

En hvilken som helst app som leverer notifikationer på en Android enhed i dag, vil være i stand til at smide notifikationer ud på håndleddet - kun et par enkelte linjer kode skal ændres i applikationen.

Brugeren vil være i stand til at swipe igennem de forskellige notifikationer, men det vides ikke om man vil være i stand til at håndtere hvilke applikationer der har mulighed for at kaste notifikationer ud på uret.

Som det lyder lægges der op til at alle notifikationer fra uret (kan) gengives på håndleddet, men det kan jo være man kun ønsker at give enkelte applikationer adgang til uret så man ikke skal belemres unødigt.

Videoen nedenfor viser Wayne Piekarski fra DevBytes der snakker lidt om hvordan udviklere skal gebærde sig for at understøtte den nye type notifikationer.

Kilde: Intomobile

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies