Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Saddam-henrettelse rundsendes som mms

Saddam-henrettelse rundsendes som mms

Mere usmageligt bliver det vist ikke. Henrettelsen af Iraks eksdiktator Saddam Hussein blev i smug filmet med en mobiltelefon og bliver nu sendt rundt via MMS.

Et vidne til begivenheden har optaget henrettelsen af Iraks tidligere diktator Saddam Hussein med et mobilkamera. Film og billeder er blevet lagt på internettet, hvor man har kunnet se dem på websiden YouTube.

Og det er der mange, der har benyttet sig af. De forskellige udgaver af filmen er blevet vist flere tusinde gange. I tillæg til det er billeder af henrettelsen på usmagelig vis blevet sendt verden rundt via MMS.

På filmen kan man blandt andet se, hvordan bødlerne spotter og håner Saddam umiddelbart inden hængningen. ”Du skal til helvede i Guds vilje”, er der en af dem, der siger.

Sidste nyt i sagen er, at manden, som er mistænkt for at stå bag filmen af Saddams henrettelse, er blevet anholdt og vil blive afhørt. Den tilbageholdte er en embedsmand, som har fulgt hele henrettelsen. Om det er den rigtige mand, man har fat i, er dog stadig uvist.

Mobilen.no, Berlingske Tidende og DR2

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies