Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sælg og køb brugt tøj via iPhone-app

Sælg og køb brugt tøj via iPhone-app

Sangerinden Pernille Rosendahl er blevet partner i et nyt koncept, som skal sælge vintage- og second hand-tøj via app og internet.

Hjemmesiden og applikationen Anywear er netop blevet lanceret, som det nye sted hvor du kan købe og sælge vintage- og second hand-tøj.

 - Trendsales er et mobilt hit

Det er ikke hvem som helst, som står bag virksomheden. Sidste år grundlagde den administrerende direktør Jens-Otto Paludan, som tidligere har været direktør for Universal Music i Danmark fra 1994-2007, og bestyrelsesformanden Kenneth Plummer, som tidligere har været generaldirektør i DR, virksomheden. Det skriver Business.dk.

Efterfølgende er sangerinden Pernille Rosendahl tiltrådt som partner, der gennem de sidste år har haft en tæt tilknytning til modebranchen.

-”Den digitale udvikling sker som bekendt i et rasende tempo, og det betyder, at der hele tiden åbner sig nye spændende muligheder – både i et forbruger- og forretningsmæssigt perspektiv. Jeg har altid haft en passion for mode, og derfor var det helt naturligt for mig at blive partner i Anywear,” siger Pernille Rosendahl.

Konceptet er skabt gennem en proces, som har involveret en række trendsættere, mediefolk, modebloggere og webdesignere.

Du kan downloade applikationen Anywear gratis i Apples App Store til iPhone.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies