Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sælges Lumigon T2 snart i Tyskland?

Sælges Lumigon T2 snart i Tyskland?

Er Lumigon T2 endelig klar til salg? Den danske smartphone sælges angiveligt fra tysk netbutik om 2-3 uger.

Den danske designer-smartphone Lumigon T2 skulle have været sat til salg i slutningen af sommeren i år, men sådan er det ikke gået. T2 er efterfølgeren til T1 der aldrig kom på markedet.

Men måske er der håb. En tysk webshop har ifølge Version2 sat telefonen til salg for 5.200 kroner, med levering om 2-3 uger.

Umiddelbart er det dog ikke noget, at Lumigon vil forholde sig til. Ingen kommentarer, er meldingen til Version 2.

På Lumigons Facebook-side har flere fans linket til den tyske shop Handyshop.de, men disse links er dog løbende blevet slettet.

Skærmen er ifølge webshoppen 3,8 tommer med en opløsning på 480 x 800 pixels. Der er 8 megapixels kamera, NFC, Android 4.0 samt 1,4 GHz processor, 1 GB RAM og 8 GB intern hukommelse, der kan udvides til 2 TB via microSD-kort.

Lumigon er fortsat tavse i sagen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

GadgetMe 26-11-2012 23:19:05

Gad vide hvor meget det har kostet os skatteydere at de har kørt med kæmpe røde tal så længe, for de glemmer da nok ikke at trække alt fra de kan m.m. ;)

Lumigon RiP

0 0
Frederik 26-11-2012 20:33:13

Jeg kan få mareridt bare ved tanken om hvor store omkostninger den lille virksomhed må have haft indtil nu uden nogen form for indtægtskilde udover de penge investorerne skyder i dette kuldsejlede projekt.. Og jeg er ikke en gang medejer. Jeg ønsker for dem at de skal få succes, men indtil videre har det været noget af at amatørforetagende set udefra. Er ikke sikker på at jeg ville stole på at de ville være i live længe nok hvis nu min eventuelle Lumigon tlf gik i stykker og skulle repareres. Eller bare opdateres for den sags skyld.

0 0

Om brug af cookies