Salgsrekord på brugte iPhones

Den kommende lancering af de to nye iPhone-modeller gør, at danskerne handler brugte iPhones som aldrig før.

Salgsrekord på brugte iPhones

Når Apple lancerer nye iPhones, så sker der noget på brugt markedet for de ældre modeller, og de seneste seks uger er antallet af brugte iPhones steget med næsten 50 procent.

En ny opgørelse viser, at lanceringen af iPhone 5c og iPhone 5s har fået danskerne til at handle med brugte iPhones som aldrig før. Faktisk er der i alt sat iPhones til salg for næsten 200 millioner kroner i år, det viser opgørelsen fra Spar Nord og DBA. Det skriver Business.dk.

På dba.dk alene er der netop nu næsten 2.500 brugte iPhones til salg, hvilket er en stigning på 43 procent i forhold til for seks uger siden.

 – ”I forbindelse med lanceringen af iPhone 4 og 4s oplevede vi samme tendens med det stigende udbud. Men niveauet dengang kommer ikke i nærheden af den omsætning, vi indtil videre har oplevet i år,” siger Anders Rasmussen, kommunikationskonsulent hos DBA.

iPhones er generelt også de smartphones, som holder prisen bedst – både når det kommer til nypris og brugtpriser.

Mere til sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 14/10/2013 fulgte vi op med nyheden om iPhone 5C sælges nu til udsalgspris – Forstættelsen i sagen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..