Sammendrag: Her er de nyeste Google Nexus rygter

Google Nexus er varemærket for den rene Android oplevelse, og de seneste rygter sætter gang i spekulationerne.

Sammendrag: Her er de nyeste Google Nexus rygter

Google Nexus, Galaxy Nexus, Nexus One, kært barn har mange navne, men det der er vigtigt at lægge mærke til er ”Nexus” betegnelsen.

For med Nexus er man sikret den rene Android oplevelse, præcis som Google har tiltænkt den.

De seneste Nexus rygter kaster spekulationerne til flere sider, ikke nok med at rygtet vil vide det igen, og for tredje gang bliver Samsung der skal producere den næste Nexus enhed, så forlyder det også at flere producenter kan være med i kapløbet.

– Næste “Nexus”-mobil kun dual-core?

Rygtet om endnu en Nexus enhed fra Samsung, fortæller der blot er tale om en simpel opgradering, hvilket betyder mobilen beholder sin størrelse og muligvis også design, og kun bliver opgraderet på kamera og processor fronten, det skriver Androidguys.com.

Op imod fem Nexus enheder

Et andet rygte siger at hele fem Nexus enheder er på vej, en fra hver af de store producenter, Samsung, LG, Sony og Motorola er i denne sammenhæng blevet benævnt.

Seneste er det de tre førstenævnte producenter der får møllen til at løbe, ifølge Androidandme.com så forventer den japanske teleoperatør DoCoMo det bliver disse producenter, som kommer med en Nexus enhed.

Navnene er rimelig oplagte, Samsung Galaxy Nexus II, LG Optimus Nexus og Sony Xperia Nexus.

Sidste rygte gentager blot tidligere, at Google vil annoncere den eller de næste Nexus enheder i november eller december, seneste dato tyder på den 5. november.

Hvad håber og tror du på? Giv din mening om den næste Google Nexus enhed i kommentarfeltet herunder.