Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sammendrag: Her er de nyeste Google Nexus rygter

Sammendrag: Her er de nyeste Google Nexus rygter

Google Nexus er varemærket for den rene Android oplevelse, og de seneste rygter sætter gang i spekulationerne.

Google Nexus, Galaxy Nexus, Nexus One, kært barn har mange navne, men det der er vigtigt at lægge mærke til er ”Nexus” betegnelsen.

For med Nexus er man sikret den rene Android oplevelse, præcis som Google har tiltænkt den.

De seneste Nexus rygter kaster spekulationerne til flere sider, ikke nok med at rygtet vil vide det igen, og for tredje gang bliver Samsung der skal producere den næste Nexus enhed, så forlyder det også at flere producenter kan være med i kapløbet.

Næste "Nexus"-mobil kun dual-core?

Rygtet om endnu en Nexus enhed fra Samsung, fortæller der blot er tale om en simpel opgradering, hvilket betyder mobilen beholder sin størrelse og muligvis også design, og kun bliver opgraderet på kamera og processor fronten, det skriver Androidguys.com.

Op imod fem Nexus enheder

Et andet rygte siger at hele fem Nexus enheder er på vej, en fra hver af de store producenter, Samsung, LG, Sony og Motorola er i denne sammenhæng blevet benævnt.

Seneste er det de tre førstenævnte producenter der får møllen til at løbe, ifølge Androidandme.com så forventer den japanske teleoperatør DoCoMo det bliver disse producenter, som kommer med en Nexus enhed.

Navnene er rimelig oplagte, Samsung Galaxy Nexus II, LG Optimus Nexus og Sony Xperia Nexus.

Sidste rygte gentager blot tidligere, at Google vil annoncere den eller de næste Nexus enheder i november eller december, seneste dato tyder på den 5. november.

Hvad håber og tror du på? Giv din mening om den næste Google Nexus enhed i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kasper Siggaard 22-08-2012 16:01:16

Tror ikke på at der kommer mere end en enkelt enhed. Skal dog ikke kunne sige hvem det bliver, men tror ikke at Google er interesseret i at producere software til mere end en enkelt ny enhed, blot for at please sine samarbejdspartnere.

Jeg mindes at have hørt Google beskrive Nexus serien, som en serie der konstant skubber til standarderne. Det var hvad de sagde da Nexus S fik NFC. Jeg skal dog ikke kunne sige hvad nye teknologier de kunne smide i... Går dog og håber på en slags teknologi der nemmere og bedre kan connecte med hjemme tv'et.

Hvad angår udseendet håber jeg at Google har lært af det knap så nye design til iPhone 4S, som skuffede mange, derfor håber jeg lidt at de ændre på designet.

Hvad angår release forsøger Google jo at komme med en ny større Android opdatering hver halve år, og sidste år var det jo omkring slut oktober vi fik Galaxy Nexus, så med julesalget i baghovedet lyder start november ikke helt dumt.

0 0

Om brug af cookies