Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Sammenlægningen af Telia og Telenor mobilnetværket fortsætter

Sammenlægningen af Telia og Telenor mobilnetværket fortsætter

Viborg, Hobro og Bjerringbro har fået forbedret deres mobildækning, da Telenor og Telia i nat blev færdige med at lægge 3G-nettet sammen.

Dækning Telenor / Telia netværk - oversigt over netværkssammenlægning
Dækning Telenor / Telia netværk - oversigt over netværkssammenlægning

Telenor og Telia blev i nat færdige med, at lægge deres 3G-mobilnet sammen som endnu et led i den landsdækkende netværkssammenlægning.

Det betyder, at mange indbyggere vil opleve færre afbrudte samtaler og vil kunne gå på nettet med deres smartphone langt flere steder både indendørs og udendørs.

 - ”Med denne del af netværkssammenlægningen vil vores kunder opleve en stor dækningsforbedring på 3G, f.eks. ved færre afbrudte samtaler og forbedret internetforbindelse på mobilen. Det skyldes, at vi har fået markant flere mobilmaster i området omkring de tre byer. F.eks. har vi mere end fordoblet antallet af mobilmaster i området omkring Bjerringbro. Det er forbedringer, der normalt tager 3-5 år at opnå,” siger Telenors netværksdirektør Richard Stigaard.

Man er i Bjerringbro er gået fra 14 til 30 mobilmaster, i Viborg fra 22 til 38, og i Hobro fra 21 til 35. Det betyder en samlet forøgelse i master på 80 %.

Du kan på Telenors hjemmeside se et kort, der viser udviklingen på landsplan, samt se den forbedrede dækning og hvor mange master der er nu i forhold til tidligere. Kortet opdateres i takt med, at netværkene lægges sammen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies