Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung åbner Application Store

Samsung åbner Application Store

Samsung åbner i midten af september deres egen europæiske applikationsbutik. Den vil byde på et stort udvalg af programmer, men glæd dig ikke for tidligt...

Mandag d. 14. september åbner Samsung deres egen europæiske applikationsbutik, hvor brugerne vil have mulighed for at vælge mellem en masse forskellige programmer såvel til arbejde og underholdning.

Applikationerne vil passe til Omnia og Omnia HD og de kommende Omnia II, Omnia Pro og Omnia Lite, samt formentlig yderligere kommende modeller, som Samsung har på tegnebrættet.

Det vil ikke være privatpersoner, der udvikler applikationerne til denne applikationsbutik, som man kender det fra Apples App Store. Derimod vil applikationerne blive udviklet af tredjepartsleverandører som f.eks. Gameloft, Electronic Arts, Handmark og mange flere.

Danmark ikke med i første omgang

Du skal dog ikke glæde dig for tidligt, da det til at starte med kun vil være tre europæiske lande, der får glæde af butikken, og Danmark er ikke blandt disse.

I første omgang vil det være Storbritannien, Frankrig og Italien, der får adgang til Samsung Application Store, men senere vil der følge mere end 30 europæiske lande. Samsung løfter sløret for, at der også skulle være en nordisk version på vej.

Ved slutningen af 2009 satser Samsung på, at der vil være mere end 2000 forskellige applikationer at vælge imellem for forbrugerne.

Den kommende uges tid vil byde på mere information omkring dette, da Samsung skal demonstrere applikationsbutikken på den kommende IFA-messe i Berlin. Denne løber af stablen fra 4.-9. september.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies