Samsung: Apple kopierede vores intentioner med iPhone

Samsung beskylder nu Apple for allerede fra den første iPhone i 2007, at have krænket nogen af deres patenter.

Samsung: Apple kopierede vores intentioner med iPhone

Det er efterhånden fem år siden, at Apple introducerede den første iPhone – som var en revolution i forhold til hvad man dengang var vant til en telefon var og hvad den kunne.

Apple introducerede iPhone i 2007, og benyttede en teknologi fra Samsung Electronics Co, som de ikke ville betale for, sådan lyder det fra en advokat der repræsenterer den koreanske virksomhed.

Siden dengang er der dog løbet meget vand i åen, og Samsung og Apple har haft deres kampe med retsager med mere i mange lande. Det sidste nye er nu, at Samsung anklager Apple for at overtræde og krænke fire patenter med iPhone, iPad og iPod Touch. Ting fra den sydkoreanske producent der er resultatet af tyve års arbejde og forskning, og skal forbedre mobiltelefoner. Sådan skriver Bloomberg.

– ”Underligt nok har Samsung ikke nævnt, at Apple har overtråd disse patenter, selvom Apple har benyttet dem siden de kom ind på markedet,” siger Apples advokat William Lee WilmerHale.

Apple vs. Samsung

Samsung blev dog tilbage i 2010 anklaget af Apple med beskyldningerne om, at deres nye produkter kopierede iPhone og iPad.

Derfor undrer Apple sig også over, at Samsung ikke tidligere har kommenteret disse overtrædelser af deres patenter.

Apple er Samsungs største kunde, da den koreanske virksomhed laver chips og skærme til iPhone, iPad og iPod Touch enheder. Hvilket også betyder Samsung nyder godt af Apples succes.

Kilde: Mobileusers.com

Se Steve Jobs præsentation af den allerførste iPhone

Efterfølgende nyt om temaet

Historien tog relativt hurtigt en ny drejning. mobilsiden har holdt fast i temaet. d. 8/5/2012 gik vi videre med temaet i sagen om Advarsel: Pas på de falske Android-tabletsKlik her for artiklen.. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..