Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung arbejder på billig Alpha

Samsung arbejder på billig Alpha

Samsungs iPhone 6 rival får et prisvenligt alternativ - hyllet ind i metal.

Står det til Samsung-entusiasterne hos Sammobile, arbejder den koreanske gigant på en prisbillig alternativ til Samsung Alpha. Telefonen lever indtil videre under kodenavnet SM-A500, og vil overbyde Alpha med en hel bagside støbt i letvægtsmetal.

Læs også: Samsung Galaxy Alpha præsenteret

AMOLED-Skærmen vil strække sig over 5 tommer med en opløsning på 1280x720. Bag den vil en Snapdragon 400 quad-core processor og et 2330 mAh batteri levere drivkraften. Frontkameraet vil byde på skarpe selfies på 5 megapixels, mens kameraet bagpå lyder på 8 megapixels.

I modsætning til Galaxy Alpha vil SM-A500 kunne udvide de 16GB lagerplads med micro-SD. Den indbyggede skinne til micro-SD kort kan samtidig læse nano-SIM kort og gøre telefonen til dual-SIM.

Budget-Alphaen vil samtidig se sin udstyrsliste begrænset for at holde prisen nede. Pulsmåler og fingeraftrykslæser er sparet væk, og der er heller ikke nogen støv- eller vandtæthed her.

Det er endnu uvist, hvorvidt den kommende alpha nogensinde vil nærme sig danske breddegrader. Men udvidelsen af Samsungs Alpha-linje er interessant at følge.

Læs også: Samsung starter Alpha-linje

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies