Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung arbejder på stor tablet med Retina-skærm

Samsung arbejder på stor tablet med Retina-skærm

Dokumenter fra det juridiske slagsmål imellem Apple og Samsung viser, at sidstnævnte gør en 11,8" Retina-tablet klar i kulissen.

Slaget mellem Apple og Samsung i retssalene er langt fra nyt, men det kan til gengæld kaste andre interessante nyheder af sig.

Ifølge theverge.com har dokumenter i den verserende retssag i Californien eksempelvis afsløret, at Samsung arbejder på en tablet med 11,8"-skærm.

Kodenavnet er P10, og den store skærm har en opløsning på 2560 x 1600 (WQXGA). Det giver en pixeltæthed på 256 ppi - nogenlunde det samme som de 264 ppi, der er gældende i Apples nyeste iPad med såkaldt Retina-skærm. Det betyder, at øjet har mere end svært ved at se de enkelt pixels, hvilket giver et skarpere billede.

Derudover er informationerne sparsomme. P10, der er benævnt som et 2012-produkt i retsdokumenterne, skulle dog komme med LTE-understøttelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders 31-07-2012 22:27:36

En retinaskærm er ikke en form for teknologi, men et marketingsstunt som Apple har opfundet (Med stor succes)
Alle smartphones med en pixeltæthed på over 300 og alle tablets med en pixeltæthed over 250 er ifølge apples idelogi en retinaskærm.
Dvs at samtlige af "de stores" highend enheder har en retinaskærm (Htc, Samsung, LG, Motorola, Sony, og find selv på flere) og også tablets fra Acer og Asus har en, derfor er det faktielt forkert at kalde andre enheder end apples for retinaskærme, og hvis man vælger af gøre det, skal man ihvertfald ikke nævne det som en kendt standart, for det er det ikke.
Peace Out :-)

0 0

Om brug af cookies