Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung betalte sig til Galaxy S6-fans

Samsung betalte sig til Galaxy S6-fans

Hundredevis af fans dukkede i Kina op til lanceringen af Galaxy S6 og S6 Edge, men de kom ikke gratis

Generelt har det været med mange roser, at Samsung har sendt sine seneste to esser på banen i form af Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge. Blandt andet i Kina stor der hundredevis af fans klar til at se de to nye telefoner, da de blev vist frem, men de kom angiveligt ikke helt frivilligt.

En unavngiven rekruttør har fortalt et kinesisk medie, at han havde til opgave at rekruttere kinesere, der kunne agere ellevilde fans til eventet. Helst unge under 30, der lignede studerende.

Læs også: Se Samsung Galaxy S6 Edge bøje lige så meget som en iPhone 6 (video)

Til gengæld for at være mindst en time til Samsungs laneringsevent fik de rekrutterede deltagere hvad der svarer til cirka 33 danske kroner. Rapporten, som det amerikanse site PhoneArena citerer siger, at der var omkring 500 betalte fans.

Til rekruttørerne var der en betaling på omkring 22 kroner for hver deltager, de skaffede til begivenheden.

Tvivlsom fanopførsel

De betalte fans fik at vide, at hvis pressen spurgte dem, hvorfor de var kommet, skulle de svare, at de var fans af Samsungs produkter. Eventuelt kunne de svare, at de var spændte på at se de nye telefoner.

Læs også: Den første Samsung Galaxy S6-kopi er landet

Alle de betalte deltagere skulle også lægge kontaktinformation og et billede frem, ligesom de skulle synes godt om Samsung på det kinesiske sociale medie Weibo.

Selvom det på overfladen kunne lyde som om Samsung så var godt dækket ind, så lyder det ifølge rapporten, at omkring halvdelen af de entusiastiske Samsung-fans rendte rundt og tog billeder af de nye Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge-telefoner med deres iPhones.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies