Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung bosser betaler en del af deres bonus tilbage

Samsung bosser betaler en del af deres bonus tilbage

Grundet et relativt dårligt kvartalsregnskab har knap 200 ledere hos Samsung betalt en del af deres bonus tilbage.

Det går ikke helt så godt som det har gjort for Samsung. Bevares, de tjener stadigvæk mange penge i forhold til nogle af deres konkurrenter, men indtjeningen er faldende i en sådan grad, at Samsung har set deres profit falde til det laveste i de sidste to år.

Der er en række gode forklaringer på den faldende indtjening, men det har ikke desto mindre fået flere hundrede ledere op af stolene for at give en del af deres bonus for det første halvår tilbage.

Ifølge Reuters har op imod 200 ledere returneret dele af deres bonus som en gestus for at vise at de tager ansvaret for det dårlige resultat, samt at de vil arbejde hårdt for at vende kurven igen.

Samsung fortæller at deres indtjening i andet kvartal var 7,1 milliarder dollars fra en omsætning på 51,4 milliarder. Der er naturligvis langt til krisen begynder at kradse som i HTCs tilfælde, men der er tale om en nedgang på hele 24 procent i forhold til andet kvartal sidste år, hvilket må siges at være en ikke helt uvæsentlig nedgang.

Kilde: Boy Genius Report
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

tw 21-07-2014 22:33:48

Tjaaa, jeg har desærre også fravalgt en samsung mobil, da de har valgt ikke at sælge deres s4/s5 med 32G intern hukommelse i danmark, hvilket var det afgørende for mig, og jeg tror der er en del i europa der har gjort det samme

0 0
22-07-2014 10:23:04

Ja, det er komplet uforståeligt hvorfor de ikke tilbyder det, når de nu har produktet liggende.

0 0

Om brug af cookies