Samsung-chef: Vi arbejder på et smartphone-ur

Samsung har igennem længere tid arbejdet på et ur, der skal spille sammen med mobilen, fortæller vicedirektør. Lanceringsdatoen er endnu ukendt.

Samsung-chef: Vi arbejder på et smartphone-ur

Idéen med at gøre armbåndsuret til en forlængelse af smartphonen er allerede ført ud i livet i form af det såkaldte Pebble-ur.

Elektronik- og mobilgiganten Samsung har imidlertid også planer om at lancere et smartphone ur. Det fortæller Lee Young Hee, vicedirektør for Samsungs mobildivision, ifølge Bloomberg.com.

– “Vi har gjort klar til uret igennem så lang tid,” siger Lee Young Hee.

– “Vi arbejder meget hårdt på at blive klar til det. Vi klargør fremtidige produkter, og uret er helt sikkert et af dem,” tilføjer Samsung-chefen. Han afviser dog at kommentere på funktioner, pris og frigivelsesdato.

Rygterne om, at konkurrenten Apple ligeledes arbejder på et samspil mellem ur og smartphone, har kørt igennem længere tid.

Ifølge Bloomberg.com fortæller en kilde med kendskab til Apples iWatch-planer, at planen er at introducere et ur, inden 2013 bliver til 2014.

Det sidste nye

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. Efterfølgende d. 14/3/2013 bragte vi en artikel der tunede ind på LG er nummer tre i verden på smartphones – Klik her. Seneste nyt om temaet finder her.