Samsung driller igen Apple med batteritid

Om man er på den ene eller den anden side, så kan det være underholdende at følge Samsung og Apples fejde

Samsung driller igen Apple med batteritid

Der er nyt fra vestfronten, hvis man kan kalde Samsung og Apples reklamekrig det. I hvert fald har Samsung fået sat reklamer op i nogle lufthavne, og de er placeret omkring lufthavnenes stikkontakter, så de ikke er til at overse, hvis man skal lade sin telefon op.

Læs også: Samsung Galaxy Alpha – Kundernes stemme

Den placering er ikke helt tilfældig, da reklamekampagnen kører videre på det spor, der blev lagt med reklamefilmen ‘Wallhuggers’, der skulle vise Samsung Galaxy S5s overlegne batteritid sammenlignet med iPhone

Denne gang siger reklameteksten omkring stikkontakterne ”Samsung Galaxy S5 med Ultra Power Saving Mode – Så du har strøm nok til at være alle andre steder end her.”

Læs også: Ny USB standard vedtaget

Er man ikke for fanatisk tilhænger af hverken den ene eller den anden part, så er der meget morskab at finde i de to giganters prikken til hinanden.

Samsung Galaxy S5 wallhuggers

Seneste tilføjelse til sagen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 4/8/2014 fik historien nyt liv med artiklen ”Skudsikker” Samsung telefon redder taiwanesisk mand – Læs den her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.