Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung dropper egne batterier i fremtidige Note 7

Samsung dropper egne batterier i fremtidige Note 7

De farlige batterier i de tilbagetrukne Samsung Galaxy Note 7 telefoner er fremstillet af Samsung selv. Nu vender selskabet sig mod en anden leverandør.

Foto: Mobilsiden.dk

Samsung står overfor en bekostelig tilbagekaldelse af milllionvis af Note 7 enheder på grund af defekte batterier der kunne bryde eksplosivt ud i brand under opladning.

I sydkoreanske medier lyder det nu, at det er Samsung eget datterselskab, Samsung SDI, der står bag de defekte og farlige batterier som nu koster mobilselskabet dyrt.

Op til 70 procent af de første Note 7 modeller har det fejlramte batteri ombord, og kun et enkelt marked, det kinesiske, er gået helt fri for de problematiske enheder. I disse smartphones er det et TDK-datterselskab, det Hong Kong baserede Amperex Technology, der er underleverandør.

Læs også:  Officielt: Samsung Galaxy Note 7 tilbagekaldes i hele verden

For at sikre leverancerne fremover, bliver Samsung SDI-selskab, nu midlertidigt vraget: ” I kølvandet på batteriproblemerne i Galaxy Note 7, vil vi midlertidigt standse brugen af batterier fra Samsung SDI i Note 7”, lyder det fra kilder hos Samsung.

Tilbagetrækning af de første Galaxy Note 7 leverancer har kostet selskabet dyrt, da det anslås at Samsung vil miste omkring syv milliarder kroner i tabt omsætning - et beløb svarende til omkring 5 procent af mobilvirksomhedens årlige omsætning.

Se også:  Tilbagekaldelse af Samsung Note 7: Så dyrt bliver det

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies