Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung dropper SanDisk-opkøb

Samsung dropper SanDisk-opkøb

Det eventuelle opkøb har udviklet sig til en regulær mudderkamp.

Tidligere på året sendte Samsung et bud afsted til hukommelseskort-producenten SanDisk, men efter seks måneder har den koreanske producent nu opgivet opkøbet. Det er kommet frem efter, at et internt brev er blevet gjort offentligt tilgængeligt.

Samsung skriver, at budet er trukket tilbage efter, at der ikke har været nogle meningsfulde fremskridt. Senere bliver brevet mere bittert.

- "Jeres overraskende meddelse om, at I har tabt en kvart milliard dollars (dvs. tæt på halvanden milliard kroner), en påtrængende genforhandling af jeres samarbejde med Toshiba og massive jobnedskæringer i hele jeres organisation, peger mod en betydelig risikostigning og et fald i jeres værdi", skriver Samsung i brevet til SanDisk.

SanDisk slår tilbage

Hele affæren stopper ikke her. Imens at Samsung giver SanDisk skylden for manglende interesse og dårlig forretning, anklager SanDisk Samsung for, at stoppe forhandlingerne, og de sætter samtidig spørgsmålstegn ved Samsungs egentlige intentioner.

Men selvom det ligner mudderkastning, mener analytikere at Samsung stadig er interesseret i et opkøb. Et nyt problem kunne bare blive den koreanske regering, der har sat en stopper for oversøiske opkøb på grund af finanskrisen.

Altså ingen SamDisk eller "SanSung" foreløbigt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders Jessen 23-10-2008 01:22:50

Altså helt ærligt..
Man kan ikke anklage Samsung for at trække budet tilbage, hvis det ser det som en dårlig handel.. Der kan jo ske meget på et halv år.. Er 100 % sikker på at de var interesserede da de fremsendte budet, men eftersom SanDisk åbenbart er faldet i værdi og blevet en større risiko, kan man ikke sige noget til at Samsung kalder deres bud tilbage.. Der er jo ingen der har lyst til at lave en dårlig forretning.. ;)

0 0

Om brug af cookies