Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung er på vej til at tage en ´bid af æblet`

Samsung er på vej til at tage en ´bid af æblet`

Apples forspring på antallet af solgte smartphones bliver mindre.

Samsung er med deres smartphones ved, at kunne hamle op med Apples populære iPhones. I en rapport fra analysefirmaet Strategy Analysis ser det også ud til, at Nokia er blevet overhalet af både Apple og Samsung.

Samsung mangler dog at slippe deres officielle tal fri, før det kan siges med sikkerhed.

Det anslås at Samsung har solgt mellem 18 og 21 millioner smartphones i andet kvartal i år. Den helt store sællert er topmodellen Samsung Galaxy S II.

I samme periode har Apple solgt 20,3 millioner iPhones, og Nokia har fået solgt 16,7 millioner smartphones.

Det forventes at Samsung inden årets udgang kan hamle helt op med Apple, hvis de ikke allerede gør det.

Samsung Galaxy S II frigives i USA indenfor den nærmeste fremtid, men det forventes også at Apple sender en ny iPhone på markedet i løbet af efteråret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Niels Christiansen 02-08-2011 15:21:54

Jeg har det langt hen ad vejen på samme måde som Zeb, min DHD må gerne holde et par år, eller mere for den sags skyld. Jeg gider ganske enkelt ikke det opgraderings ræs.
I parantes kan det nævnes, at min S/E P990, købt i 2006 stadig er aktiv.
Jeg tror bare ikke de laver dem sådan mere.

0 0
Kokomo 27-07-2011 15:37:49

Synes det er mærkeligt, hvordan de dyreste telefoner altid er de mest solgte. B&O er også både godt og dyrt, men de sælger da ikke så godt. Jeg har ikke råd til iPhones og SII

0 0
David 27-07-2011 22:41:26

Jeg tror at mange er villige til at give mange penge for en god mobil i dag, fordi vi bruger den så meget, det er blevet vores vigtigste gadget.

Personligt må jeg indrømme at jeg ikke kunne drømme om at spare, når jeg vælger om min ny mobil skal være SGS2, iPhone, Arc eller what ever, overvejer jeg end ikke prisen.

Et B&O anlæg har jeg ikke råd til, uanset om jeg ville have det eller ej :)

0 0
Zeb 29-07-2011 13:02:49

Fuldstændig enig. Om telefonen koster 4000, 4500 eller 5000 er stort set underordnet når den bruges så intensivt som man gør med high-end smartphones. Dermed ikke sagt at jeg ikke lige tjekker og finder det billigste sted jeg kan få den, men det er et sted hvor jeg ikke vil nøjes med et secunda produkt. Det er også et spøgsmål om at hvis man køber en Wildfire så skal den måske udskiftes om et år. Hvis man istedet køber en Sensation holder den formodentlig uden problemer i 2. Samlet set er forskellen knap så stor hvis den dyrere telefon har en mærkbart længere levetid.

0 0

Om brug af cookies