Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung er størst på mobiler - slår Nokia

Samsung er størst på mobiler - slår Nokia

Det går godt for Samsung i Europa. Samsung har slået Nokia på salget af mobiltelefoner. HTC er på fjerdepladsen, mens Apple er nummer tre.

I Vesteuropa er Nokia ikke længere størst.

Tal fra analysevirksomheden IDC viser, at Samsung i andet kvartal 2011 solgte 13,9 millioner mobiltelefoner. Dermed er markedsandelen for Samsung nået op på 33 procent, hvilket svarer til en fremgang på 29 procent. Det skriver Business.dk.

Nokia solgte kun ni millioner mobiltelefoner i samme kvartal og har en markedsandel på 21 procent, og må altså nøjes med en andenplads.

Tredjepladsen indtages af Apple med 11 procent og et salg på 4,6 millioner telefoner, men HTC solgte 3,1 millioner telefoner, svarende til en markedsandel på syv procent.

Kvartalet blev også første gang tidspunktet, hvor der blev solgt flere smartphones end almindelige gammeldags taste-telefoner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 16-09-2011 16:13:59

Nokias topmodel er pt N8, der er altså lige et lille stykke vej op til SGS2. Vi er der nu hvor man kan sige at Nokia er sat fuldstændigt af. Jeg håber virkelig at de kommer tilbage med N9 og Phone 7 telefoner.

0 0
17-09-2011 09:47:52

Formentlig kommer Nokia og m$ med nogle interessante mobiler, men det er ikke nok. Hvis de ikke formår at blive populære så er det lige meget. iphone er et eksempel på det modsatte, de sælger telefoner som teknisk svarer til sidste års topmodeller men til samme pris som aktuelle topmodeller. Med andre ord, der skal mere end teknologi og software til at bringe Nokia og m$.

0 0
16-09-2011 15:00:48

det kan man godt selv regne ud !!

0 0

Om brug af cookies