Samsung Galaxy A90 får notch-frit design

Det ser ud til at smartphoneproducenterne begynder at kaste sig ud i notch-frie skærme. Nu er Samsung angiveligt med på vognen.

Samsung Galaxy A90 får notch-frit design

Samsung inviterede forleden til et nyt event den 10. april, hvor det tyder på de lancerer nyt flagskib i deres billigere A-serie. Rygterne skriver at Samsung Galaxy A90 her vil blive en realitet og med sig bringe en helt ny notch-fri skærm. Men den bliver nok også den eneste i serien med denne type skærm.

Samsungs indonesiske PR-afdeling har ved en fejl lækket informationer om den kommende serie, hvor navnet på skærmen bliver afsløret. “Notchless Infinity”, hvilket bestemt lyder som noget Samsung ville finde på. 

Samsung Galaxy A90 kunne meget vel blive Samsungs første skærm helt uden notch eller et hul i skærmen til frontkamera. Det er tidligere blevet afsløret at OnePlus 7 skulle få et pop-up kamera og det er sandsynligt Samsung gør det samme.

Samsung Galaxy A
En Samsung uden notch og hul i skærmen er måske på vej, men kun i Galaxy A-seriens flagskib. Foto: Samsung

Om et par uger ved vi forhåbentlig meget mere. 

Læs også: Sådan bliver OnePlus 7: får pop-up kamera

Sidste opdatering af historien

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 22/3/2019 publicerede redaktionen et indlæg omkring I dag er Samsung Galaxy Watch Active klar til salg – Den videre historie om temaet finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..