Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Camera 2 lanceret før kommende CES

Samsung Galaxy Camera 2 lanceret før kommende CES

Forud for den kommende messe har Samsung nu fremvist deres efterfølger til Galaxy Camera der har fået en opgradering.

For knap en uge siden dukkede der et kamera op på en indonesisk certifikationsside, der indikerede, at Samsung arbejder på Galaxy Camera 2

Nu kun en uge efter, er efterfølgeren til Samsungs nichekamera klar hos enkelte medier, som har fået lov til at kigge Galaxy Camera 2 efter forud for den kommende CES messe. Det skriver CNET.

Både nyt og gammelt 
Galaxy Camera har fået den samme 21x-zoom vid-vinklet linse og 16-megapixel sensor, som den oprindelige. Efterfølgen gør desuden brug af samme 4.8” HD skærm. Det leveres også med Android 4.3 Jelly Bean som forgængeren. 

Kameraet har dog fået delvist nyt udseende, og er indpakket i et blandet metal og læder-lignende materiale, der får kameraet til at fremstå som retro og moderne. Kameraet kommer både i sort og hvid.

Indmaden har også fået en opgradering da Galaxy Camera 2 drives af en 1.6 GHz quad-core processor og 2GB RAM. Der er desuden indbygget NFC, så du kan parre kameraet med kompatible enheder. 

Indtil videre har Samsung ikke udmeldt hverken pris eller tilgængelighed, men det vil kommende CES-messe sikkert råde bod på.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jeppe rasmussen 03-01-2014 19:39:47

Hed den forige ikke Samsung Galaxy Zoom ?

0 0
David 05-01-2014 09:08:01

Nej, det hedder Samsung Galaxy Camera. Men der findes en kamera version af S4 der hedder Samsung Galaxy S4 Zoom :)

0 0

Om brug af cookies