Samsung Galaxy Fold er næsten klar til salg

Ifølge en Samsung-ansat skulle problemer med den foldbare Galaxy Fold være løst, og enheden er snart klar til butikkerne.

Samsung Galaxy Fold er næsten klar til salg

Langt om længe ser det ud til, at Samsungs første foldbare smartphone, Galaxy Fold, er blevet klar til butikkerne, efter flere udfordringer med designet og skærmen. Som man kan se på ovenstående billede, så skulle Galaxy Fold have været klar til salg den 26. april, hvilket må siges at være overskredet. Galaxy Fold kommer angiveligt heller ikke i juli, men først engang i august.

Der er altså endnu ikke fastsat en dato, dog mener Kim Seong-cheol, Samsung Display Vice President, at Fold er klar:

“Most of the display problems have been ironed out, and the Galaxy Fold is ready to hit the market,”

Læs også: Samsung Galaxy Fold er blevet udskudt

Måtte trække testenheder tilbage

Flere internationale anmeldere modtog, tilbage i april, Galaxy Fold enheder til test, hvoraf alle måtte retur til Samsung igen. Der blev oplevet problemer med filmen på skærmen, hængslerne og metalgenstande inde i telefonen, der endte med at ødelægge displayet. Det var en rigtig dårlig start for Samsungs foldbare smartphone. 

Kim Seong-cheol mener stadig, at Galaxy Fold vil imponere:

“The Galaxy Fold, when released, will receive a lot of attention in the market.”

Det ser ud til at Samsung Galaxy Fold kommer omkring samme tidspunkt, som den næste udgave af producentens stylus-smartphone, Note 10.

Læs også: Flere Samsung Galaxy Fold-skærme fejler

Sagens videre forløb

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 19/6/2019 blev fortællingen ført videre med en vinkel på Samsung Galaxy Note 10: Lanceringsdatoen er lækket – Den finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.