Samsung Galaxy Folder – ny klaptelefon fra Samsung

Samsung på vej tilbage med en klaptelefon. Læs nærmere om Galaxy Folder her.

Samsung Galaxy Folder – ny klaptelefon fra Samsung

Før Apple præsenterede iPhone tilbage i 2007 og smartphones-bølgen for alvor tog fart, da var det klaptelefonerne, som hittede. Og nu vender den måske tilbage i form af en Galaxy-model.

Ifølge en japansk website, så er det i hvert fald blevet afsløret at Samsung arbejder på en Galaxy Folder model – og der er endda lækket billeder af den på et kinesisk webforum. Det skriver Intomobile.com.

Samsung har dog ikke helt glemt klaptelefonerne, men det skulle være den første smartphone-klaptelefon – de øvrige har været featurephones og ikke henvendt sig til det danske marked.

Holder rygterne vand, så kommer Galaxy Folder med Android 4.2, en 3,7 tommer AMOLED-skærm og en opløsning på 800 x 480 pixels, dual-core Snapdragon 400-chip, 2 GB RAM og 4G/LTE.

Du kan se billederne af den måske kommende Galaxy Folder her – som ligner lidt en toptunet old-school mobil.

Det er endnu uvist om det er en telefon, som vi vil se på det europæiske marked og dermed også hvad prisen bliver.

Efterfølgende om temaet

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 31/7/2013 kørte vi en opfølgning med en vinkel på Derfor er 4-cifret kode ikke godt nok – Den kan læses her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..