Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Gear: ikke engang værd at sælge som kopi

Samsung Galaxy Gear: ikke engang værd at sælge som kopi

CNN har besøgt et stort disktrikt for kopivarer i Kina hvor man helt har droppet Samsung Galaxy Gear.

Samsung var en af de første store spillere på wearable tech-markedet med deres Galaxy Gear, men nogen ville mene at de var lige tidligt nok ude. CNN har besøgt Huaqiangbei distriktet i Shenzhen - et af de større områder hvor der handles med kopivarer af elektronik.

En medarbejder forklarer, at man ikke kopierer Gear mere, efterspørgslen er ganske enkelt for lav.

På Kinas falske marked kan man ofte få en føling for hvilke gadgets der er og bliver populære. Man befinder sig i en markedsøkonomi der fungerer i utrolig hastighed, “ethvert produkt bliver dømt inde og ude på daglig basis og konkurrencen er brutal” fortæller Alf Rehn, professor ved Åbo Akademi Universitet i Finland til CNN.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kloge Aage 25-01-2014 16:05:08

Er det det mest intelligente indslag, du kunde finde og Copy Paste i dag Andreas, Sjovt nok var det samme sang da Samsung bragte Note på markedet, der var da ikke en sjæl der ville købe en Note. Historien fortæller en anden historie idag. Sjovt nok har de fleste "kloge" journalister ikke engang testet et GEAR, over feks. en uge, så det er de sædvanlige vås, der Copy Pastes i store dele af media branchen. I dag er der mange producenter der er på vej med ure selv Apple, så mon ikke det er kommet for at blive.

2 6
Andreas Birkjær 25-01-2014 17:17:10

Havde jeg kopieret artiklen fra BGR havde den været på engelsk ;)

Jeg har ikke selv haft fornøjelsen af at prøve Galaxy Gear, men salgstallene taler deres eget tydelige sprog. Det er ikke den success Samsung havde håbet på - og Samsungs David Eun er da også citeret for at kalde produktet en "umoden frugt".

Jeg udtaler mig som du nok vil bemærke ikke om produktets egenskaber og duelighed, se det ville være noget vås hvis jeg ikke havde prøvet det.

Jeg vil dog give dig ret i at wearable tech - inklusiv ure er kommet for at blive.

Da jeg læste artiklen fra Boy Genius Report og efterfølgende CNN syntes jeg det var ganske morsomt, derfor valgte jeg at gengive den her. Du har ret i at det ikke er meget andet end end sjov anekdote, men skal der ikke også være plads til det?

10 3
Thomas Larsen 26-01-2014 11:44:00

Samsung er mere eller mindre ude i at lave samme fejltagelse som de har gjort med Touchwiz.

De har simpelthen taget et simpelt koncept og gjort det for kompliceret.

De fleste folk vil have er et relativt simpelt ur, hvor man fx. kan få notifikationer på (mail, google now, osv.) samt simple utility ting (timer, løbe apps, pedometer, osv)

Samsung har mere eller mindre bare integreret en mini-mobil med lav batteritid, hvilket for de fleste fjerner den fra "ur"-kategorien.

1 0
Andreas Birkjær 26-01-2014 15:45:51

Min fornemmelse er, at Galaxy Gear er blevet markant bedre med tiden, men det er også her jeg tror problemet ligger.

Førstehåndsindtrykket har det med at hænge ved, og jeg tror Samsung havde fået mere ud af at vente med lanceringen indtil de havde et ordentligt produkt - og ikke mindst et produkt der var kompatibelt men en lidt bredere portefølje af produkter end det var tilfældet.

Men men, det er jo bare spekulationer, faktum er at uret fra Samsung ikke har haft den success de havde håbet på - ej heller på det kinesiske kopimarked tydeligvis :)

1 0
Kloge Aage 26-01-2014 13:29:07

"med lav batteritid" Du har tydeligvis ikke et GEAR selv Thomas, du udtaler dig om ting du ikke aner en dyt om. Op til 4 dages batteritid på GEAR, slår vist de fleste Smartphones af banen. I modsætning til dig, ved jeg hvad jeg taler om, jeg har et GEAR, og udtaler mig ikke om sagen, udfra hvad jeg har læst, af mere eller mindre "seriøse tests"

0 2
jn 27-01-2014 12:46:43

Skru lige ned for charmen, tak.

0 1

Om brug af cookies