Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Grand Neo præsenteret

Samsung Galaxy Grand Neo præsenteret

Tech-giganten Samsung har nu præsenteret deres Galaxy Grand Neo, der er en 5” mobil i middelklassen.

Forud for den ventede Mobile World Congress-messe i Barcalona, har Samsung nu introduceret verden for deres GALAXY GRAND Neo, der skal stjæle kunder i middelklassen. 

Skærmen lyder på 5” med en WVGA opløsning på 480 x 800 pixels, der er klar til at vise billeder fra mobilens 5MP kamera på bagsiden eller VGA-versionen på fronten.

Under motorhjelmen finder vi en moderat 1.2 GHz quad-core processor, der sammen med 1GB RAM, skal drive den Android-version, som endnu ikke fremgår af hjemmesiden.

Der er 16 GB intern hukommelse at boltre sig på, der kan udvides med SD-kort op til 64 GB. Desværre er der ingen support for LTE(4G) på mobilen.

Indtil videre er Galaxy Grand Neo kun tilgængelig på Samsungs Levant-side, der dækker markedet omkring Syrien. Vi forventer selvfølgelig, at Samsung officielt vil gøre mobilen tilgængelig i flere lande løbende, men det vides endnu ikke om vi i Danmark kan forvente at få den på hylden. 

Mobilsiden.dk afventer svar fra Samsung Danmark, og opdaterer naturligvis artiklen, når vi ved mere. 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter W 29-01-2014 15:12:57

Der er en verden til forskel på at skrive mails på en 4,3 og en 5 tommer skærm. Medmindre man er begrænset af apples lidt gamle skærtommer univers, så vil klart de fleste som skriver mange mails vælge en stor skærm.

3 0
Thomas G 29-01-2014 13:37:08

Jeg forstår ikke konceptet.
Hvorfor lave en 5" mobil tlf i 2014 med en opløsning der ikke er bedre end hvad SG2 med 4,3" skærm havde i februar 2011.
En 5" mobil er alt andet lige mere uhåndterlig, så hvis der ikke er en bedre opløsning på skærmen kan jeg ikke se hvad formålet skal være (udover muligheden for større ikoner til glæde for de svagt seende) eftersom den ikke ser ud til at have en pen til at tage noter med.

1 4
dippegalant 29-01-2014 21:27:21

Formålet er at det er en mellemtelefon, der er væsentligt billigere end topmodellerne. Sandsynligvis i omegnen af de 2.000 kroner...

1 2

Om brug af cookies