Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy K Zoom: en ny standard for kameratelefoner

Samsung Galaxy K Zoom: en ny standard for kameratelefoner

Samsung har før haft et kamera forklædt som Galaxy smartphone og nu kommer en afløser, Galaxy K Zoom.

Samsung kæmpede sidste år med Nokia at lave den vildeste kameratelefon. Dengang var Samsungs våben Galaxy S4 Zoom, men S4 Zoom var dog lidt af en niche mobil på grund af sin tykkelse. Nu forsøger Samsung med en afløser til samme niche gruppe, og denne gang heder kameramobilen Samsung Galaxy K Zoom. K’et i modelnavnet står for Kamera, hvilket ikke burde komme som en overraskelse når man ser billederne, og Zoom henviser til linsen med optisk zoom.

For godt 14 dage siden fristede Samsung med netop et lancering af Galaxy K Zoom og nu kan vi så løfte sløret for Samsung Galaxy K Zooms design og specifikationer.

Hvor S4 Zoom måtte nøjes med en 4.3” skærm med 960 x 540 pixel, kan den nye Galaxy K Zoom prale af en 4,8” skærm med 720p. Skærmen bliver styret af en Samsung Exynos hexa-core chip med både en quad-core 1.3Ghz cpu og en dual-core 1.7Ghz cpu. Derudover er der 2Gb ram, 8 GB hukommelse og LTE antenne.

Optisk zoom og mange megapixels

Det vigtigste i K Zoom er selvfølgelig kameraet, der med 20,7 megapixels og BSI CMOS sensor skal sikre de flotteste billeder fra en Samsung mobil. Linsen i K Zoom kan zoome 10 gange, optisk vel at mærke, så der burde være mulighed for at kunne komme helt tæt på sit objekt uden af det bliver alt for grumset og pixelleret.

Videodelen er på 1080p og kan optage 60billeder i sekundet, men kamera og videodelen står ikke alene, for der kommer en hel række af software funktioner til at forbedre og modificere billeder og videoklip.

Med Galaxy K Zoom forsvinder den optiske linse ind i mobilen og gør dermed K Zoom mere lommevenlig end hvad man kunne frygte. Dog er K Zoom stadig en tyk sag, som du kan se på Engadgets billede her, hvor HTC One er lagt oven på K Zoom.

Synes du K Zoom er blevet mere spiselig eller vil du hellere separere kamera og mobil?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Torben Østergaard-Andersen 30-04-2014 11:37:43

Helt vildt lækker...er MEGET interesseret. Mobilen har man altid med og dermed også et fedt kamera nu :-)
Jeg er helt vild i varmen ;-)

0 0
Om brug af cookies