Samsung Galaxy Note 10.1 – Sådan performer den

Vores test af Samsung Galaxy Note er i fuld gang. Ser her en lille smagsprøve på, hvordan den nye tablet kan levere.

Samsung Galaxy Note 10.1 – Sådan performer den

Samsung slår selv på muligheden for, at producere på den nye Note. Altså skabe præsentationer, redigere billeder, skrive dokumenter og tage noter.

I denne video får du en lille smagsprøve på enhedens performance. Vi har prøvet at lave noter, vise HD-video, surfet på internettet og spille store grafiske spil.

Som det fremgår af videoen, er der gode muligheder for at tage noter med håndskriftsgenkendelse og billeder.

Det hele foregår med S-pennen, som i lille omfang halter lidt bagefter. Blandt andet vises teksten lidt forsinket, når man skriver håndskrift.

I enkelte tilfælde reagerer S-pennen heller ikke på de tryk man laver på skærmen, når objekter skal vælges. Her er et ekstra tryk nødvendigt.

HD-video vises flot og rigtig skarpt – Her er der ingen slinger i valse! Det samme gør sig gældende når vi spiller store grafiske spil, i dette tilfælde Asphalt 7, der styres ved at dreje skærmen fra side til side. Grafikken flyder flot og hakker ikke.

Når det kommer til internetoplevelsen dukker der dog nogle små irritationsmomenter op. F.eks. fremgår det af videoen, at der ikke kan zoomes ind og ud, mens siden indlæses. Der går alt for lang tid fra man han zoomet til skærmbilledet følger med.

Vi fortsætter testen i de kommende dage, hvor du kan se og læse mere om den kommende Galaxy Note.

Læs også: Samsung Galaxy Note 10.1 – testen er i gang

Læs også: Video: Hands on Samsung Galaxy Note 10.1