Samsung Galaxy Note 10.1 – testen er i gang

Samsung præsenterede i dag deres nye tablet Galaxy Note. Vi har fået et eksemplar, og her er det første indtryk.

Samsung Galaxy Note 10.1 – testen er i gang

Ved en event i Stockholm i dag præsenterede Samsung deres nye tablet: Samsung Galaxy Note 10.1.

Den nye tablet fra Samsung ligner af udseende mange andre tablets på markedet.

Vores eksemplar er hvidt og virker en smule plasticagtig. Specielt lægger man hurtigt mærke til bag-coveret, der kan trykkes let indad og får tablet’en til at virke mindre robust.

Når skærmen tændes vises dog et billede, der langt fra virker plasticagtigt. Her er der tale om flotte klare og mættede farver. Billedet står knivskarpt og er lidt en kontrast til den kasse den er byggen ind i.

Skærmen reagerer hurtigt og det virker umiddelbart som om det hele flyder meget pænt.

Til enheden hører også Samsungs S-pen, der kan bruges til at betjene skærmen. Ikke fordi den nye tablet ikke kan betjenes med en finger, som så mange andre, men Samsung slår på, at S-pennen er mere præcis. Det er naturligvis noget af det vi vil se på, når vi for alvor går i gang med at teste enheden.

Galaxy Note kører Android 4.0 Ice Cream Sandwich, har 16 GB hukommelse, 3G og WiFi. Den kommer på markedet i hele norden i næste uge og vil koste omkring 5.000 kroner.

Er den pengene værd? Vi tester enheden og fortæller dig hvad vi synes.

Læs også:
Web-TV: Se Galaxy Note 10.1 helt tæt på

Mere om temaet

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden gik videre med historien. 15/8/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med sagen; Første kig på den nye Samsung Galaxy Note 10.1 – se den herKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..