Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 3 'light' får 6-kernet processor

Samsung Galaxy Note 3 'light' får 6-kernet processor

Den kommende Light-version af Samsungs populære Galaxy Note 3, ser mere ud til at blive en forbedring af Galaxy Note 2.

Lige omkring nytåret tog rygter til om, at Samsung kommer med en Light-udgave af Note 3. På daværende tidspunkt var det produktnavnet, som kunne bekræfte, at der var en lillebror af den populære phablet på vej. 

Nu er der blevet lækket nogle interne produktdokumenter, som viser fulde specifikationer til mobilen, der efter sigende kommer til at hedde Samsung Galaxy Note 3 Neo. Det skriver gsmarena.com

Dog ser det ud til, at vi ikke skal forvente en neddroslet version af storebroren, men istedet en forbedring af den daværende Galaxy Note 2. Note 3 Neo får nemlig den samme 5.55" 720p Super AMOLED skærm, 8MP kamera og 3,100 mAh batteri. Derudover har Galaxy Note 3 Neo 2GB RAM og 16 GB intern hukommelse.

Man kunne naturligvis have håbet på at tech-giganten ville smide en Snapdragon 800 chip i maskinen, men har istedet valgt at bruge den nye 1.7GHz dual + 1.3GHz quad-core (Hexa) processor. Det interessante her er, om Samsung måske er klar med den nye HMP-teknologi, og så endda i en Light-version som den første. 

Dokumenterne kan desuden fortælle, at Galaxy Note 3 Neo kommer med samme type læder-lignende bagside, som vi kender det fra storebroren. Den får desuden også funktioner derfra så som “Air command” og “Advanced Multi Window”. 

Der er ingen informationer om hverken pris og tilgængelighed, så det må vi afvente med indtil MWC, hvor det forventes at modellen lanceres officielt. 

Kilde: gsmarena.com

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies