Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Samsung Galaxy Note 4 får Android 5.1.1 Lollipop i Danmark

Samsung Galaxy Note 4 får Android 5.1.1 Lollipop i Danmark

En mindre opdatering ruller lige nu ud til ejere af Samsung Galaxy Note 4 i Danmark. Forbedret ydelse og mere stabil software er nyhederne denne gang.

Danskere med Samsung Galaxy Note 4 med modelnavnet SM-N910F kan i disse dage se frem til at modtage en opdatering - godt nok en af de mindre, men som på papiret bør forbedre brugeroplevelsen. Det fremgår af SamMobiles firmware-oversigt samt et tip på Mobilsidens Facebook-side.

Opdateringen opgraderer Android-version 5.1 Lollipop til den lidt nyere 5.1.1 Lollipop, som bringer understøttelse for WiFi-opkald med sig. Det er dog Samsungs arbejde med at forbedre TouchWiz-brugerfladen, som er den større nyhed i den lille opdatering.

Læs også: Kunder er mere tilfredse med Galaxy Note 4 end iPhone 6

Hjemmesiden SamMobile skriver, at der er to nyheder at finde: Forbedret ydelse i styresystemet og optimering af softwaren, så den kører mere stabilt. På nuværende tidspunkt er der ikke nogle mere specifikke oplysninger om, hvor forbedringerne er at finde i styresystemet.

Hvis du endnu ikke har fået en automatisk notifikation om, at denne opdatering er klar til at blive downloadet og installeret, kan du selv foretage et manuelt tjek ved at gå ind i Indstillinger » Om enhed » Softwareopdatering » Opdater.

Her bør den nye opdatering komme frem, og hvis det ikke er tilfældet, må du blot væbne dig med tålmodighed, da de udrulles i etaper.

Android 6.0 først til næste år

Måske går du allerede nu og venter ivrigt på at få den seneste Android-version, 6.0 Marshmallow. Hvis det er tilfældet, må du finde en yderligere portion tålmodighed frem, for Samsung har endnu ikke meldt officielt ud, hvilke modeller der får den nyeste Android-software.

Læs også: Får min telefon Android 6.0 Marshmallow - og hvornår?

Flere uofficielle lister er dog dukket op i mellemtiden, og af disse fremgår det, at Note 4 står til at modtage Android 6.0 Marshmallow i løbet af februar 2016.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies